Home

Ontstaan
Verhalen
Op Reis


S.K.V. Vakgericht

Op Reis

De bierpijl gaat ook wel eens op reis, zoals op onderstaande foto's te zien is. Helaas was het in dit geval niet geheel vrijwillig, zoals in de bijbehorende tekst te lezen is...Hallo Baasjes,

Om te beginnen excuses voor het zomaar verdwijnen, ik had gewoon zin om wat van de wereld te gaan zien. Ik zal proberen om regelmatig wat van me te laten horen, maar ben natuurlijk wel afhankelijk van de internet mogelijkheden ter plekke. Nu houd ik er mee op, ik moet nog inchecken en door de douane.

Groeten van jullie geliefde Bier Pijl.
Hallo Baasjes,

Jaha, jullie lezen het goed. Ik ben lekker aan het apres-skieen. Na een keer zonder skies van de piste af vondt ik het wel welletjes, m'n verf doet er nog zeer van. Ik hoef gelukkig niet met een gipsvlucht mee, eens kijken of ik nog meer leuke plekjes kan bereiken.

Groeten van jullie geliefde Bier Pijl.
Tijdens mij laatste Bier-vakantie met mijn vriendin kwam ik tot de ontdekking dat zij de zaken beter geregeld heeft dan ik. Debby heeft namelijk een eigen internetpagina. Daar ben ik best wel jaloers op.

Daarom kom ik niet weer naar huis voordat er ook een internetpagina aan mij besteed wordt. Op die pagina wil ik mijn gehele geschiedenis hebben en ook heb ik ondertussen aardig wat vakantiekiekjes die ik graag met jullie wil delen.

En dan tot slot nog een quiz: Waar ben ik op deze foto? Graag het volledige adres met postcode en plaats

Groeten van jullie geliefde Bier Pijl.


Michiel om 12:43 op Donderdag 26-05-2005

Ik heb even een mailtje gestuurd naar Achouffe met de vraag waar de foto genomen was, ik kreeg het volgende adres terug:

Restaurant-Cafť La Petit Fontaine
Achouffe 26
6666 Houffalize (Wibrin)
BelgiŽ

Even googlen geeft ook nog de volgende adressen, ik neem aan dat dit gewoon andere schrijfwijzen zijn van hetzelfde adres:

Achouffe 26
6666 Wibrin
BelgiŽ

en

Rue du Village 26
6666 Achouffe
BelgiŽHallo Baasjes,

Helemaal goed, ook al had ik het adres van de Brasserie Achouffe (aan de overkant van de straat) ook wel goed gerekend. dit is heel eenvoudig te vinden op http://www.achouffe.be/newnl/situation.php Dat niemand aan jullie sponsor (De Beiaard) heeft gedacht verbaast mij wel een beetje.

Wat mijn geboorte datum betreft: die ligt maximaal twee weken voor het ESK van 2000 in enschede. Mijn papa's zijn Remco en Ger geweest. Verder terug zoeken heeft geen zin dus.

Ik heb nog een aanvaring met kaboutertjes gehad, ik heb gelukkig kunnen overhalen om mijn gaten niet groter te maken...... Verder zal eens zien of ik binnenkort een lift richting Enschede kan krijgen. Met de luchtpost vertik ik, want dan kan ik niet naar buiten kijken.

Groeten van jullie geliefde Bier Pijl.
Hallo Lieve Baasjes,

Ik heb het voor elkaar hoor, een lift naar Enschede!

Zoals het er nu naar uitziet doe ik de VB aan op woensdag avond 15 juni 2005 tussen 2100 en 2300.

Dit uiiteraard onder voorbehoud, er staat immers nog nix op de Vakgericht site!

Zoals gebruikelijk ook nu weer een fotootje erbij. Een Theekransje waar wat over koetjes en kalfjes gebabbeld werd.

Groeten van jullie geliefde Bier Pijl.